DirtyFriends

Hát..igazából ez egy kis saját célú blog, megörökítünk és bemutatunk benne minden fontosabb és viccesebb eseményt, ami történik velünk..néha átlépve a normalitás határát! :)

Kik is DirtyFriendsék? Milyen az osztályuk? Itt van!

Friss topikok

Linkblog

Elveszett Kincsek: Bius

2009.10.21. 22:25 | ditta69 | Szólj hozzá!

Legújabb elvesztett kincsünk nem más, mint a "Falusi Vadmacska", ismertebb nevén Bius, Bianka. Nem Bius Bianka, mert olyan név nincs, hanem Bius ÉS/VAGY Bianka.

Már a kezdetektől velünk volt, és az itt töltött 3év alatt összesen 83 mondatot mondott, mivel valamilyen okból nem volt túl bőbeszédű. Többször bukott, de mindig visszakapaszkodott, sokan talán már el is felejtették, de mi, itt a Dirtyfriendsnél meginterjúvoltuk!

Az itt elhangzó információk természetesen nem igazak Biankáról, az "interjú" végén elárulom, hogy miért!

 

„ Szia Bianka!”

Sziasztok :)

„Milyen az új suli?”

Elmegy, szerencsére sikerült beilleszkednem a kezdeti nehézségek ellenére

„Kezdeti nehézségek?”

Megerőszakoltak.

„Őőőő…oh. Ez szomorú. Viszont válaszolhatnál egy kérdésre, ami az egész osztályt foglalkoztatta: miért voltál olyan visszahúzódó?”

Nézd,… az a helyzet, hogy reggelente nem a busz volt az első ahova betértem. Egy kis kocsmázás mindig belefért az időmbe. Sajnos egyre inkább az ital rabjává lettem, így az iskolában nem is voltam magamnál.

„Ohh, hát akkor nem csoda, hogy szinte semmit sem értettél! Ráadásul ez magyarázat a szeszszagodra  is. Te kis lotyó. Megérte?”

Szerinted? Két pasi kúr, részegen esek haza, részegen esek be az iskolába, végre a nagybetűs ÉLETET élhetem.

„Örülünk akkor, hogy boldog vagy. Valami üzenet a végére?”

Üdvözlök minden kedves régi osztálytársat és üzenem annak a mocskos szőke kurvának, hogy kettőt találhat, hogy tegnap éjjel kiknek a sírját ástam ki és hugyoztam telibe. Ezt mond meg neki. Velem nem szórakozhat bazdmeg.

„Át fogom adni. Szia.”

Helo.

Az elején említettem, hogy nem tartalmaz valósághű információt az interjú. Az ok egyszerű: nem történt vele semmi érdekes az iskolában. Bejött és... és iskola végén elment. Pedig a falujában nem volt ilyen visszahúzódó, ki tudja miért volt ez. Lehet, hogy mi voltunk olyan bunkó faszfejek, hogy inkább meg sem próbált beilleszkedni? .... Áh, az nem lehet. Az nem.

Az viszont igaz h Dirtymarcell megdugta volna mint a huzat, a pad segítségével imitálta is a közösülést szegény Biankával. Ki tudja ma mit érez iránta...

Címkék: marcell elveszett kincsek

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtyfriends.blog.hu/api/trackback/id/tr611466560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása