DirtyFriends

Hát..igazából ez egy kis saját célú blog, megörökítünk és bemutatunk benne minden fontosabb és viccesebb eseményt, ami történik velünk..néha átlépve a normalitás határát! :)

Kik is DirtyFriendsék? Milyen az osztályuk? Itt van!

Friss topikok

Linkblog

Elveszett Kincsek : Johnny

2008.10.13. 20:42 | ditta69 | Szólj hozzá!

Ő nem Johnny Depp, hanem Jonatán, néhai osztálytársunk.

Már az első napon kitűnt közülünk, magasabb volt mindenkinek egy jó két fejjel és ronda volt. Hogy az ovális feje miatt, a 91282419 db pattanása miatt, vagy a csupaszőr pofája miatt élveztek rá a csajok? Nem tudni pontosan.

 

Jonatán egy igazi hegedűvirtuóz volt, rajongott Mozart műveiért és állítólag egyszer egy zongorára maszturbált.

Nem volt túl szociális, mindig nekünk kellett odamenni hozzá basztatni. Sajnos ő mindig csak vigyorgott.

Viszont órán! Nagyon aktív volt, ránéztél és azt láttad, ahogy előbb lenyalja a szakálláról a zsírt, aztán a pattanásait nyomogatja és ha ettől még nem hánynál ki egy Johnnyra hasonlító dolgot, akkor még hozzátenném ,hogy a kinyomott, gennyes pattanásokat ezek után még meg is ette.

Pechére volt az osztályban EGY valaki aki nem ismert vele szemben semmilyen szabályt és esküdt ellenségek lettek. Ez a mi drága Zsófink volt, aki ráírta tollal a hegedűművész pulcsijára, hogy „hányok tőled”, nyíltan közölte vele, hogy egy NAGY HÁNYÁS hozzá képest a gyönyör tengere.

Dzsoni öltözködése retro volt, egész héten át EGY gatyát, EGY pulcsit és EGY pólót hordott.

Sajnos tábor után érzékeny búcsút kellett vennünk tőle, máshol folytatta tanulmányait, azért voltak akik még jól megszidták a gyereket az anyja előtt a vonatról(gondolom sejtitek, hogy kiiii) .

Johnny-hoz kapcsolódik a tavalyi év vicce, azaz a Joke Of The Year:

Még táborban, mikor hajótúrázott a bagázs, dirtyfriendsék angolul szidták a Johnnyt, aki meghallott pár szót, köztük a disgusting-ot(jelentése: undorító) és megkérdezte a fiúktól, hogy na de az mit jelent. Kovács erre pedig ezt mondta:

„YOU SHOULD LOOK IT IN THE MIRROR”

 

 

 

 

 

Címkék: zsófi kovács johnny elveszett kincsek joke of the year

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtyfriends.blog.hu/api/trackback/id/tr45712217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása