DirtyFriends

Hát..igazából ez egy kis saját célú blog, megörökítünk és bemutatunk benne minden fontosabb és viccesebb eseményt, ami történik velünk..néha átlépve a normalitás határát! :)

Kik is DirtyFriendsék? Milyen az osztályuk? Itt van!

Friss topikok

Linkblog

Iszunk! Vagy nem? - avagy a 9.b osztálykirándul, I. rész

2008.09.20. 14:03 | ditta69 | 6 komment

Az osztálykirándulásokról bizonyára mindenkinek szép kis emlékei vannak., sajnos a 9.b-nek csak tervei voltak. Az uticél Sopron volt, amit már mindenki megjárt vagy 4*, na de kit érdekel? Ha Edit oda akar menni, akkor odamegyünk, különben jön a hiszti meg a sírás és valakinek ki kell engesztelnie.

A szentlelkű kilencedikesek terve nem volt túl összetett: bebaszni.

Tudták, hogy mivel az osztályfőnökünk egy ordenáré ribanc, így vele nem lesz gond. Viszont kísérő tanárnak is kell lennie. Egy bedrogozott ötlettől vezérelve Marcell meghívta ISTVÁN tanár urat, aki akkoriban egy kedves, aranyos kis mackó volt. Később azonban elgurult a gyógyszere és nem volt beszámítható. Új tanár után kellett nézni, de késő volt! A kísérő tanár János, a torna tanár lett. Egy szadista állat.

Az osztály(értelmiségi része) kitartott a terv mellett.

Nagyon élvezetes vonat út után végre megérkeztek abba a tetű városba, persze a szállás a város másik oldalán volt, hosszú séta várt az osztályra. Legalább megtudhatták, hogy drága jó osztályfőnökük lábán van egy kígyó tetoválás. Nagyon vad, nagyon szexi, de inkább marnák halálra.

Egy koleszban szálltak meg, ami inkább hasonlított egy szennytelepre. Azonnal lepakolta mindenki a cuccát, nem értették, hogy miért nem foglalhatják el végre a szobáikat. A válasz gyorsan jött: TÚRA. Jánosnak ekkor orgazmusa volt.

Az út elején még nagy volt a lelkesedés. Peti például gondolt egyet és lefejeltette Timivel az oszlopot, mert mért ne??

Az út sajnos hamar egy baszott hosszú végeláthatatlan egyenessé változott, ahol még oszlopok se voltak. Ekkor jött Edit és lelket lehelt (így van, nem csak szívni tud) a megfáradt osztályba, azt mondta, hogy az uticél egy Strand!!!! Mindenki összeszedte a maradék erejét és hősiesen folytatták az utat. A strand zárva volt, Edit nagyon meglepődött. Végülis tényleg kurva nehéz lett volna lecsekkolni, hogy nyitva van e az a szar, vagy nem, de kit érdekel, eljátszotta a nagy halált, picit sírt, talán még a kerítést is megerőszakolta és indulhattak tovább. János megint az orgazmus határára keveredett.

Az egész undorító környéket bejárták, senki se tudta, hogy miért volt akkora balfasz, hogy eljött az osztálykirándulásra. Talán az első állomás, ahol jól érezték magukat (dirtyfriendsék legalábbis), az a cseppkőbarlang volt.  Egyrészt hűvös volt odabent, másrészt egy ideig nagyon viccesnek találták, hogy egymást ijesztgessék.

Mikor visszaértek a szállásra, jött az első probléma: le kellett foglalni a szobákat. Dávid viszont a Feri és Johnny mellé került, mivel máshol már nem volt hely: a 4 ágyas szobák átka.

Miután kényelmesen elhelyezkedett mindenki, eljött a shopping idő. Egy közeli közértet rohamoztak meg. Dirtyfriendsék egyből a sörökhöz mentek, de egy problémával nem számoltak: JÁNOS. Ott termett mögöttük és így szólott: „fiúk, ugye nem akartok inni? : )”.

A biztonság kedvéért azért Gábor táskáját átkutatták. Parasztok…

Címkék: edit sopron peti dávid pia jános kígyó istván marcell

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtyfriends.blog.hu/api/trackback/id/tr25672735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dunken 2008.09.20. 15:49:10

Gratu gyermekem! Jó kis beszámoló. Remélem egyikőtök részegen megfagy valami parkban. Vagyis ez nem jó, mert akkor azt a két szerencsétlen kollégát vegzálják halálra, a bepiázott-elhalt kölök meg röhög rajtuk a fémasztalon. Én Jánosnak szurkolok!

ditta69 · http://dirtyfriends.blog.hu/ 2008.09.20. 16:38:15

Köszönöm:)
Majd valamikor felrakom a II. részt is, de miből gondolod, hogy megfagyunk? Pont hogy nem tudtunk piát szerezni.

kis herceg 2008.09.20. 16:39:54

Kolega? ezt kivülröl nem lehet megitélni, még a szöveg alapjánsem, hogy menyi szenvedésen mentek át azok a diakok... valamivel potolni kell a szeretet , a megbecsülés hiányát! :(

cunci 2008.09.20. 18:18:00

hát nm ismerem ezt az osztályt, de nagyon szívesen lennék a tagja:) ez a Marcell mindig vmi bajba keveredik :)

Dunken 2008.09.21. 13:06:25

Nem tudtok piát szerezni????? Vagy nagyon bénák vagytok, vagy János nagyon OK. Vagy (erre gondolni sem merek) még sem olyan őrült szervezetlen ez a kirándulás. Remélem mindenki túléli.

ditta69 · http://dirtyfriends.blog.hu/ 2008.09.21. 15:06:52

Hétfőn minden kiderül ;)
Addig is, olvasd el a táboros bejegyzést, ami ezután a kirándulás után volt pár hónappal. Ott nem volt János :)
süti beállítások módosítása