DirtyFriends

Hát..igazából ez egy kis saját célú blog, megörökítünk és bemutatunk benne minden fontosabb és viccesebb eseményt, ami történik velünk..néha átlépve a normalitás határát! :)

Kik is DirtyFriendsék? Milyen az osztályuk? Itt van!

Friss topikok

Linkblog

Hello

2008.09.17. 10:51 | ditta69 | Szólj hozzá!

Kötelességemnek éreztem, hogy írjak egy kis bemutatót erről az 5 barátról. Kezdjük is hát Dáviddal. Ő talált ránk utolsónak, mivel általános suliba csak 5.től volt osztálytársunk. Mindig is jófej gyerek volt, csak kicsit talán ingerlékeny…majd meglátjátok miért. Ellehetett vele hülyülni, nem vette magára a szekálódást…Kapcsolatai alakultak az évek során…de most megállapodott, talán végleg(?) egy olyan lány mellett, akit csak szeretni lehet.
Az ikrek közül Gabi látta meg először a napvilágot, és az orvos fejét. Általános suliba Marcell és ő közötte alakult ki szoros kapocs, de mindenkinek a barátja volt. Hódításai nem ismertek határt, még akkor sem, amikor kicsit molettebb volt. De ez ma már a múlté, az okos gyerek kapcsolatban él egy olyan lánnyal, aki sok bonyodalmat okozott a barátok között. De erről majd máskor…
Peti, a második iker. Vicces, kicsit talán szerényebb Gabinál, de akkor is jófej. Kovácssal vannak talán a legjobb viszonyban az 5 ember közül. Neki is van most egy barátnője(újra), akivel már mindent összevetve több, lassan 2 éve járnak..WOW!
Kovács…kovács….mit is mondhatnék róla? Kis vicces, mindenki szereti, de csak ha nagyon alap fokozatra kapcsol…a tanárok frászt kapnak tőle, de talán mind az 5 gyerektől. Őt éri a legtöbb szekálás, de elviseli, tűri, RESPECT Kovácsnak!
Marcell, nos ő is elég jófej, szerethető egy gyerek…régebben is jóba voltak, de volt egy rövid idő amikor eltávolodtak egymástól, de mára szinte elválaszhatatlanok. Amiket művel egy kapcsolatban, hát..nem is tudom…ha neki ez így megfelel. Azért olyan sok hosszútávú kapcsolata nem volt még, de a partykban mindent szabad, nemigaz? Amik ott történnek, azok nem nevezhetők kapcsolatoknak! xD
Nos röviden így jellemezném az 5 jó barátot. Vannak dolgok, amik közelebb hozzák őket egymáshoz, és vannak amik fényévekre tántorították őket egymástól.

 

 

Címkék: bemutatás

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtyfriends.blog.hu/api/trackback/id/tr8667422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása