DirtyFriends

Hát..igazából ez egy kis saját célú blog, megörökítünk és bemutatunk benne minden fontosabb és viccesebb eseményt, ami történik velünk..néha átlépve a normalitás határát! :)

Kik is DirtyFriendsék? Milyen az osztályuk? Itt van!

Friss topikok

Linkblog

Bevezetőképp

2008.09.16. 20:55 | ditta69 | Szólj hozzá!

Hát….nem is tudom hol kezdjem! Bár párunk történetei visszanyúlnak az általános iskolai évekbe, mégis az a bizonyos 0. osztály indított el mindent!
A legjava a dolgoknak
Dávid, Gabi, Peti, Kovács és Marcell között megy végbe, akik már általános iskolában megismerték egymást, noha nem voltak mindig ilyen jóba, ahogy ezt majd a flashbackekben is megláthatjátok.
Kezdetnek, és ezzel megalapozva az elkövetkezendő 5 hosszú évet, megkaptuk osztályfőnöknek drága Dittát! Imádnivaló egy nőszemély! Néha huncut és érzelgős, de csak amennyire kell! Most még csak a 11. osztályt kezdtük el, és már sokan nincsenek velünk, például Mana, Ditta nagy bánatára! A kezdeti barátságtalan arcok mára jó barátokká lettek ( vagy épp ellenségekké
:) ).
Na szóval, bevezetőnek ennyi elég is volt.
Indítsunk egy kis mesés történettel…ami Marcellal esett meg 0.ban! Tudni illik hogy Marcell mindig nagyon jó volt magyarból, főként olvasásból, sok versenyt nyert. Felvágni nem szeret vele, de azért jobb ha tudjátok. Nos, egy klassz kis testnevelés óra után a magyartanár megszerette volna hallgatni az összes tanulót, hogy ki milyen tehetséggel van megáldva. Még volt egy kis idő a felkészülésre, mindenki izgatott volt. Mikor már dugig volt az osztály, a fiú még a büfében szórakoztatta Éva nénit. Visszatérvén megijedt, hátha beért már a tanárnő. A  nagy stressz hatására nem vette észre őt a nagy tömegben, és elordította magát: Azt hittem itt van ez a szétkúrt picsa!!!!!
Hirtelen csend töltötte be a termet….mindenki a tanárnőt nézte, Marcell hazugságok millióival állt elő…de egyik sem használt. Hogy mi történt ez után? A következő részben megtudjátok. :)

Címkék: konfliktus marcell to be continued magyartanárnő

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtyfriends.blog.hu/api/trackback/id/tr57666792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása