DirtyFriends

Hát..igazából ez egy kis saját célú blog, megörökítünk és bemutatunk benne minden fontosabb és viccesebb eseményt, ami történik velünk..néha átlépve a normalitás határát! :)

Kik is DirtyFriendsék? Milyen az osztályuk? Itt van!

Friss topikok

Linkblog

A várva várt folytatás....

2008.09.16. 22:10 | ditta69 | Szólj hozzá!

 

Nos..igen...hol is tartottam? Ja igen, a nem épp kedves felordítása Marcellnak. Szóval mindenki bevolt parázva, sokan gonosz mosollyal várták a büntetést. Szelestey tanárnő azonban, részben süketségének köszönhetően, nem tudta, vagy nem akarta felfogni a történteket, így tehát semmi probléma nem lett az esetből. Marcell szépen felolvasta a művet, amit kijelöltek neki, és folytatta a versenyeken való részvételt...huh...azért nem volt egy könnyű menet..de sikerült. Hát igen, az első próbatétel megesett...de ez még csak a kezdet volt...senki nem számított ilyen hamar az igazgatóira, ráadásul duplán...no, de ez már egy másik történet....

Címkék: kontra marcell magyartanárnő

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtyfriends.blog.hu/api/trackback/id/tr23666950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása